Hogyan javíttassunk thonettszéket?

Thonet székek nádszövetének javítása

Thonet székek nádszövetének javítása

Ha kész a székjavítás, akkor hogyan történik a fizetés és visszaszállítás?

2015. január 06. - sotdia

Ha kész a javítás, akkor telefonon vagy e-mailben felveszik velünk a kapcsolatot, hogy melyik nap megfelelő nekünk a szék visszajuttatására. A megjavított széket futárszolgálattal küldik vissza. A futár általában délelőtt kézbesíti a csomagot. Ennek a díja 1.000 Ft, ha előre átutaljuk a szék javításának költségét, valamint a szállítás díját. Ha utánvétellel szeretnénk fizetni, akkor a szállítási költség 1.550 Ft.

Ha nem mi küldtük el a csomagot, hanem a cég által megrendelt futár vitte el, akkor a végösszegbe bele kell számolni az elhozatás árát is, ami szintén 1.550 Ft.

Az átutalási szándékunkat érdemes előre jelezni, ezzel is meggyorsítva a folyamatot, mivel ha megtörtént az utalás, és elkészült a javítás, akkor a szék rögtön küldhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://thonettszeknadazas.blog.hu/api/trackback/id/tr236978125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása